Despre mine

marți, 6 iulie 2010

undisputed 3 - Redemption



E unu bărbos şi pletos care curăţă (spală) o închisoare dar care ascunde un secret. A fost cel mai tare din închisoare şi după o accidentare la genunchi se "retrage". Vrea să-l înfrunte pe liderul actual, Sykov, şi pentru asta se antrenează singur în celula lui.

Când începe lupta pentru suprematie in închisoare apare rusul Boyka (bărbosul) şi anunţă că vrea să lupte cu Sykov care era pe ring. Îl termină în trei mişcări pe S. şi redevine cel mai tare din închisoare (parcare).

E dus în Gorgon, Georgia, la o altă închisoare, unde se întâlneşte cu alţi şapte campioni-puşcăriaşi (sau invers) din alte ţări: unu din Coreea de Nord, altu din Croaţia, altu din Grecia, Franţa, Rusia, Brazilia, SUA, Columbia. Deci se face un concurs internaţional între închisori (de câte ori am folosit cuvântul ăsta ? )

Americanu' e gură mare, columbianu' e cu rugăciunile şi cu "ciocolata", mai primeşte şi parteneri de antrenament.

Grecia - Brazilia. Brazilianul face mişcări de capoeira şi îl ameţeşte pe grec până îl pune la pământ şi-i rupe gura.

SUA - Croaţia. Fac un pariu de pe acum că în final se găsesc Sua - Rusia.

Rusia - Franţa. Scenele de luptă din ring sunt bine realizate, uneori sunt date şi cu slow motion. Normal că rusul câştigă.

Columbia - Coreea de Nord. Favorit este columbianul, mai ales că este protejatul ăstora baştani care se ocupă cu pariurile. Coreanul sare ca o maimuţă prin ring dar scuipă un litru de sânge, şi-o ia in gât. Un mic antrenament pentru columbian.

Învinşii sunt împuşcaţi de gardienii georgieni. Învingătorii sunt trimişi la spart pietre cu ciocanu şi aici incepe o răfuială între american şi personajul principal, rusul.

Încep jocurile de culise şi mai marii pariurilor îl vor pe columbian câştigător pentru a ieşi cu profit maxim din risc minim. Pare că încet, încet rusul şi americanul se împrietenesc.

În prima semifinală se întâlnesc rusul Boyka şi brazilianul. Câştigător este rusul după o “good fight”. Normal că brazilianul este împuşcat ca şi ceilalţi perdanţi.

Acum va începe lupta dintre columbian şi american şi mă gândesc că americanul va fi înfrânt şi ucis. Cât de antipatic era personajul american la începutul filmului pentru felul lui de a fi, adică american. Este acuzat de relaţii sexuale cu rusul şi bătut de gardienii închisorii. Abia se mai ţine pe picioare, abia mai deschide un ochi.

Dar americanul evadează din mină cu ajutorul lui Boyka, deci rămâne ca B. să se lupte cu Dolor, columbianul, în marea finală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

cine si de unde se uită la mine