Despre mine

duminică, 18 iulie 2010

Merită sau nu?

Cu toate că s-au pus spre vânzare destul de târziu, abonamentele la meciurile de acasă ale echipei Oțelul Galat, ele totuși s-au pus. Mai bine mai târziu decât niciodată.
Iată ce meciuri va juca acasă Otelul Galați în turul campionatului 2010-2011:

et.2 Otelul - Pandurii (în locul echipei Internațional C. de Argeș)
et.4 Oțelul - FCM Târgu Mureș
et.6 Oțelul - FC Brașov
et.8 Oțelul - Unirea Urziceni
et.9 Oțelul - Steaua
et.11 Oțelul - Gloria Bistrița
et.13 Oțelul - CFR Cluj
et.15 Oțelul - Victoria Brănești
et.17 Oțelul - Astra Ploiești

De remarcat că vor veni acasă, în tur, Urziceni, Steaua și CFR. După meciurile din etapele 8 si 9 cu Urziceni si Steaua va urma o deplasare la Dinamo, deci se anunță o perioadă grea, foarte grea pentru Oțelul.
Două dintre nou promovate în Liga 1 vor veni pe stadionul Oțelul, FCM Târgu Mureș și Victoria Brănești, și dacă mai punem la socoteală și pe Pandurii, echipă ce a retrogradat la finele sezonului 2009-2010, putem spune că vor veni trei echipe nou promovate în acest tur.
Deci merită cumpărat abonament pe tur măcar pentru cele trei meciuri, cele cu Unirea, Steaua, CFR pentru că la acele meciuri un bilet va costa chiar și 30 Lei, Mariu Stan vrând să mai amortizeze din cheltuiala cu nocturna.
Prețul unui abonament va fi de 45 lei, 65 lei, respectiv 300 lei, în funcție de ce tribună dorește cumpărătorul.

Un comentariu:

  1. SportGalati:Eu zic ca se merita ,dfaca luam in considerare ca la Baia Mare la handbal un abonament costa 1 milion de lei vechi!!!Totusi e liga I de fotbal

    RăspundețiȘtergere

cine si de unde se uită la mine