Despre mine

duminică, 18 iulie 2010

Știe cineva să antreneze dragoni ?

Există dresori de câini, cai, elefanți, lei, pisici, crocodili, etc. Dar nu știe nimeni să dreseze dragoni, asta și pentru că nu mai există niciun dragon. Dar în filmul desene animate How to train your dragon?, micuțul Hiccup, "scobitoarea", fiul unui șef de trib de vikingi, reușește să antreneze un dragon, și nu orice dragon, ci cel pe care nimeni nu-l văzuse niciodată, cel care avea flacăra cea mai puternică și exactă ca țintă., Night Fury.
El descoperă că nu poate ucide dragoni ca restul vikingilor, astfel că se împrietenește cu Toothless, și vor zbura împreună, ajutându-se unul pe celălalt. Scene de umor fantastic, scene care te țin cu sufletul la gură așteptând reactiile dragonilor, vocea personajului principal, calmă și caldă, umorul acid al acestuia fac un film de nota... 10.
Păcat de este prea scurt. Sau eu nu am știut când a trecut timpul? Pentru asta îi dau nota finală 10 cu minus.
Vor învinge cei doi destinul ?

Un comentariu:

  1. De ce "scobitoare"...?
    Iti recomand cartea /cartile - e la fel de "scurta" (se citeste cat ai dormi o dupa-amiaza) si muuult mai desteapta. Fara inflexiuni de Avatar si Wanted, de un umor irezistibil si rotund, inchegat si sustinut pagina cu pagina (inclusiv grafica!!). De pilda, in film, Toothless e dulcel, dar necuvantator; in carte e adorabil si vorbeste, iar ce spune...

    RăspundețiȘtergere

cine si de unde se uită la mine