Despre mine

vineri, 25 iunie 2010

Promovare liga a3a

Baraj Liga a III-a. CS Peştera Constanţa a renunţat la contestaţie

Învinsă la Tulcea în barajul de promovare în Liga a III-a la fotbal, 0-1 cu Avântul Vânători (jud. Galaţi), echipa CS Peştera (jud. Constanţa) a anunţat că nu va susţine contestaţia depusă pentru că echipa adversă nu are Certi­ficat de Identitate Sportivă, con­diţie pusă de FRF echipelor care joacă baraj de promovare în Liga a III-a.


"Nu vrem să promovăm aşa, după ce am pierdut pe teren. Vrem să câştigăm prin forţe proprii, nu cu ajutorul contestaţiilor", a declarat Valentin Vrabie, preşe­dintele CS Peştera.

Observator de meci din partea FRF a fost la acest meci Petre Marinescu, fostul preşedinte de la Delta Tulcea, care a susţinut la rândul său că echipa din Galaţi a fost mai bună la meciul disputat la Tulcea, pe de o parte, iar pe de altă parte, că pentru echipele venite din Liga a IV-a se poate acorda dispensă chiar şi de şase luni pentru obţinerea Certifica­tului de Identitate Sportivă.

Cum Liga a III-a este de ani de zile eşalonul din care abando­nea­ză cele mai multe echipe compe­tiţia înainte şi după ce începe, nu e exclus ca cele două echipe să fie colege de serie din toamnă.

sursa: http://obiectivtulcea.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

cine si de unde se uită la mine