Despre mine

miercuri, 1 septembrie 2010

Titanic 2



Cand eram mai mic glumeam prin cartier despre ce filme au mai aparut si cate unu zicea: "Titanic 2", "Avionu cu remorca", "Ghetaru in flacari", "Coltu rotund",  ia uite una noua pentru mine "Musca in lanturi".
Acum nu e gluma, dar Titanic 2 chiar a aparut. Oare vor aparea si celelalte? Pare un film de duzina, dar am sa ma uit pentru a vedea pana unde merge imaginatia scenaristilor. Singurul actor mai cunoscut este Bruce Davison.

Ma intreb de ce nu si-au luat asigurari inainte de a porni nava. Mai ales ca ar trebui sa stie ce s-a intamplat in 1912. Dar e un simplu film (cu gagici, băute). Diferenta se vede de la inceput fata de filmul Titanic (1997), nava asta pare o chichineaţă, dar e filmata numai din unghiuri ca să se vadă mare, deşi nu e. Altă diferenţă este că nava pleacă din New York ci nu din Southampton.

3 comentarii:

  1. Cea mai mare porcarie din istoria filmului dupa Borat

    RăspundețiȘtergere
  2. ma gandeam sa fac si eu un articol cu "titanic2" dar mi-ai luat-o inainte, cel mai prost film vazut vreodata. TITANIC nu se v-a uita asa cum se uita AVATAR .Asta o garantez

    RăspundețiȘtergere
  3. unde mai pui ca domnu' cameron are ganduri de resuscitare si scoate titanicu' (acelasi cu ala din 97) din adancuri, varianta ...2.8 D :))

    RăspundețiȘtergere

cine si de unde se uită la mine